Creative English at Home – Ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Σπίτι σου!

Creative English at Home

To Creative English at Home άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 2014 ως η πρώτη βιωματική σχολή εκμάθησης αγγλικών στο σπίτι στην Ελλάδα! Αποτελεί συνεπώς πρωτοπόρο στην διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας μέσα από καινοτόμες, σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους τόσο για τους μαθητές προσχολικής ηλικίας όσο και δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Πολύ περισσότερο δε, όταν η διδασκαλία αυτή συντελείται αποκλειστικά κατ’ οίκον, στον χώρο των μαθητών, δίνοντας έμφαση με τον τρόπο αυτό στις ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες του κάθε σπουδαστή, με εξατομικευμένη προσέγγιση.

Εκμάθηση Αγγλικών σε μαθητές δημοτικού!

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει κι εξελίσσεται δεν θα μπορούσε και η διαδικασία της εκπαίδευσης και εκμάθησης ξένων γλωσσών να παραμένει η ίδια. Η στείρα αποστήθιση κανόνων και λεξιλογίου, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος προκειμένου να αφομοιώσουν οι μαθητές την γλώσσα -στόχο αλλά ούτε και να την επικοινωνήσουν με ευχέρεια. Προκειμένου συνεπώς να είναι σε θέση να μιλήσουν στην ξένη γλώσσα που διδάσκονται χρειάζεται ασφαλώς να την κατανοήσουν και να την κάνουν κτήμα τους!

Η πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας μας αποσκοπεί στην ολόπλευρη και ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας, η οποία συντελείται με διαδραστικό, ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό βιβλίο, κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές δημοτικού αποκομίζουν πολύτιμες γνώσεις μέσα από:

 • Την αφήγηση ιστοριών, τη δραματοποίηση και το παιχνίδι ρόλων
 • Projects, presentations, debates και την χρήση οπτικοακουστικού υλικού
 • Παιδικές σειρές στα αγγλικά
 • Μαγειρική σε πραγματικές συνθήκες και πειράματα stem
 • Ενασχόληση με τη ζωγραφική και την χειροτεχνία
 • Ποικίλα εκπαιδευτικά και επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων
 • Δημιουργική γραφή και πολλά άλλα.

Τα οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές από την βιωματική μάθηση είναι πολλαπλά όπως:

 • Όξυνση της αντιληπτικής τους ικανότητας, της φαντασίας και της κριτικής τους σκέψης
 • Απόκτηση μεγάλης ευχέρειας στην επικοινωνία, τόσο σε επίπεδο προφορικού όσο
  και γραπτού λόγου
 • Με την εξατομικευμένη μάθηση, καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά κι επιτυγχάνονται άμεσα αποτελέσματα και ουσιαστική διδασκαλία.
 • Το κίνητρο για μάθηση είναι υψηλότερο καθώς το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας συντελείται διαδραστικά μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων και διδακτικών μέσων

Πολλά περισσότερα από ένα απλό μάθημα αγγλικών στο σπίτι.

Το παιδί που παρακολουθεί το μάθημα μέσω του C.E.H. (Creative English at Home) βιώνει μια εκπαιδευτική εμπειρία αλλιώτικη από τις άλλες. Με βασική μας επιδίωξη ο μαθητής να γνωρίσει και να αγαπήσει την αγγλική γλώσσα το μάθημα δομείται με τέτοιο τρόπο ώστε το παιδί να μάθει από νωρίς να χρησιμοποιεί λέξεις και φράσεις με τη σωστή προφορά στην καθημερινότητά του με ευχάριστους τρόπους.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί-παιδαγωγοί της ομάδας μας στην πλειοψηφία τους με μητρική γλώσσα την αγγλική γνωρίζουν πώς θα κάνουν αποτελεσματικό το μάθημά μας. Η άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση των καθηγητών μας και η πολυετής πείρα μας, εγγυώνται ότι προσφέρετε στα παιδιά σας ό,τι καλύτερο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Στο Creative English at Home, το πρώτο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο σπίτι στην Ελλάδα, διασφαλίζουμε αυτό ακριβώς, την ενασχόληση των μικρών μαθητών με δημιουργικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους και καλλιεργώντας τους την δίψα για μάθηση και αγάπη για την αγγλική γλώσσα!

Μαθήματα τέλος μπορείτε να παρακολουθήσετε και σε μικρές ομάδες από 2 έως και 4 παιδιών πάντοτε στον χώρο σας ή και online, εύκολα, όμορφα και ξεκούραστα! Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά εκτός του ότι θα μπορούν να δουλεύουν ομαδικά και να συνεργάζονται πάνω στις διάφορες εργασίες που τους ανατίθενται, θα αποκτούν και μεγαλύτερο κίνητρο για μάθηση καθώς η επαφή τους με τους φίλους τους και με άλλους μαθητές θα τους βοηθάει να ξεπερνούν το άγχος τους και να αυξάνουν το ενδιαφέρον τους για τις διάφορες δραστηριότητες.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα βιωματικά προγράμματα του μοναδικού μας βιωματικού σχολείου στο σπίτι, Creative English at Home, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να χτίσουμε μαζί γερά θεμέλια για το μέλλον του παιδιού σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγγλικά στο σπίτι για παιδιά: Βιωματική μάθηση!