Προσχολική ηλικία

Τα προγράμματα διεξάγονται μόνο βιωματικά, μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων και διδακτικών μέσων, όπως τραγούδια, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μαγειρική, κηπουρική, παιχνίδι ρόλων, γυμναστική κ.ά., ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά 4-6 ετών ξεκινάει και η προετοιμασία για το σχολείο με απλές ασκήσεις προγραφής, γραφής και ανάγνωσης, καθώς και με βασικές αρχές αριθμητικής, πειράματα, κ.ά.

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν μια αρχική επαφή με τη γλώσσα ή για παιδιά με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 2 έως 6 ετών και πραγματοποιείται 1 ή 2 ώρες/εβδομάδα.

Ιδανικό για παιδιά άνω των 2,5 ετών, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους μικρούς μαθητές μια ολοκληρωμένη εκμάθηση της γλώσσας, με αρκετές εναλλαγές και άμεσα αποτελέσματα! Το μάθημα πραγματοποιείται 3 ή 4 ώρες/εβδομάδα.

Θέλετε το παιδί σας να μιλάει σαν native speaker; Τότε αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς! Φέρνουμε κυριολεκτικά το αγγλόφωνο σχολείο στο σπίτι σας, με πληθώρα δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, και σας λύνουμε τα χέρια! Το μάθημα διεξάγεται 5 έως 10 ώρες/εβδομάδα.

Διασκέδαση, ψυχαγωγία, παιχνίδι! Αυτό το τρίπτυχο έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά!

Όταν λοιπόν μιλάμε για θερινά μαθήματα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους παραπάνω παράγοντες επιτυχίας! Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε διάφορα προγράμματα εκμάθησης, που ανταποκρίνονται τόσο στην ηλικία όσο και στην ιδιοσυγκρασία των μικρών μας μαθητών!

Για όσους από εσάς θέλετε να διατηρήσουν τα παιδιά την επαφή με την αγγλική γλώσσα και τους θερινούς μήνες, σας παρέχουμε ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Η εκμάθηση μπορεί να γίνει με τους δικούς σας ρυθμούς με πολλές δραστηριότητες στο πνεύμα της εποχής με κέφι, μουσική και ζωντάνια! Τα μαθήματα διεξάγονται κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο ή αν επιθυμείτε τρίμηνη διδασκαλία, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μας καθορίζεται επέκταση του προγράμματος για ακόμη έναν μήνα τις ημερομηνίες που σας διευκολύνουν.

Δημοτικό σχολείο

Το μέλλον της ξενόγλωσσης διδασκαλίας είναι εδώ! Το Creative English Home School είναι το μοναδικό «κινητό» διδασκαλείο εκμάθησης αγγλικών στην Ελλάδα που λειτουργεί με επαναστατικές και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας!

Μέσα από πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που στοχεύουν στην ολόπλευρη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, το παιδί σας θα αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Τα προγράμματα διδασκαλίας που εφαρμόζουμε είναι ποικίλα και διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες.

Βιωματικό πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά 6-12 ετών

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας που αποσκοπεί στην ολόπλευρη και ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας η οποία συντελείται με διαδραστικό, ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό βιβλίο, κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μικροί μαθητές αποκομίζουν πολύτιμες γνώσεις μέσα από 

  • την αφήγηση ιστοριών, τη δραματοποίηση και το παιχνίδι ρόλων
  •  projects, presentations, debates και οπτικοακουστικά μέσα
  •  παιδικές σειρές στα αγγλικά
  • Μαγειρική σε πραγματικές συνθήκες και πειράματα stem
  •  Ενασχόληση με την ζωγραφική και την χειροτεχνία ποικίλα εκπαιδευτικά και επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων
  • Δημιουργική γραφή 
  • Επαφή με τον γύρω μας κόσμο μέσα από οργανωμένες εκδρομές-ξεναγήσεις, την δημιουργία e-pals από διάφορα μέρη του κόσμου και την διενέργεια διαγωνισμών δεξιοτήτων. 

Διάρκεια προγράμματος σπουδών 

Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών του Creative English at Home διαρκεί μόλις 5 έτη από Beginner έως Advanced και 1 έτος για το Proficiency!

Διδακτικές ώρες ανα επίπεδο: 

Junior to Elementary : διάρκεια 3 ετη, από 2 εως 4 ώρες/εβδομάδα

Intermediate to Proficiency: διάρκεια 3 έτη, από 3 εως 4 ώρες/εβδομαδα. 

 Η διδασκαλία διεξάγεται ατομικά ή σε μικρά γκρουπ 2-4 ατόμων δια ζώσης ή εξ’αποστάσεως με την χρήση σύγχρονων διδακτικών μέσων εκπαίδευσης και ειδικών εφαρμογών.

Για όσους γονείς επιθυμούν να έχουν μια ταχύρρυθμη εκμάθηση της γλώσσας, προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα επίπεδο σε λίγους μήνες, έχουμε την λύση!

Τα θερινά εντατικά μαθήματα παραδίδονται σε μαθητές όλων των επιπέδων του δημοτικού (Α' Junior - D' Senior) για 2 ή 3 μήνες και διεξάγονται Ιούνιο και Ιούλιο ή σε περίπτωση που επιθυμείτε τρίμηνη διδασκαλία σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μας καθορίζεται επέκταση του προγράμματος για ακόμη ένα μήνα τις ημερομηνίες που σας διευκολύνουν. Τα μαθήματα μπορούν να διεξαχθούν 4, 5 ή 6 ώρες/εβδομάδα αντίστοιχα είτε κατ’ οίκον είτε εξ αποστάσεως.

Το εντατικό πρόγραμμα μπορεί να διεξαχθεί και βιωματικά, χωρίς χρήση εκπαιδευτικού βιβλίου και ασκήσεων για το σπίτι, με πιο δημιουργικό τρόπο, δραστηριότητες κι εργασίες που διδάσκουν τη γλώσσα ολιστικά!

Τα συγκεκριμένα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε παιδιά του δημοτικού όσο και σε παιδιά γυμνασίου ή λυκείου που επιθυμούν να βοηθηθούν στην προφορική επικοινωνία. Η διδασκαλία γίνεται με μονόγλωσση προσέγγιση, βασισμένη στο επίπεδο γνώσεων των παιδιών με θεματολογία που άπτεται του ενδιαφέροντός τους, προάγοντας και ενισχύοντας την επικοινωνιακή τους δεξιότητα, μέσα από τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, παιχνιδιών ρόλων, κ.ά. 

Όπου κι αν βρίσκεστε! 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεξάγεται κυρίως online μέσω Zoom, τόσο ατομικά όσο και σε μικρές ομάδες 2-4 ατόμων, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος κι αν βρίσκεστε!

Μαθήματα επίσης μπορούν να γίνουν και κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο ή αν επιθυμείτε τρίμηνη διδασκαλία, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μας, καθορίζεται επέκταση του προγράμματος για ακόμη έναν μήνα τις ημερομηνίες που σας διευκολύνουν.

Ελάχιστη διάρκεια είναι οι 2 ώρες/εβδομάδα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα εσείς μπορείτε.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων διαμορφώνεται σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε διαθεσιμότητα του εκπαιδευτικού. Για πληροφορίες και έναρξη μαθημάτων όλο τον χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Γυμνάσιο - Λύκειο

Πώς γίνεται η προετοιμασία για την πιστοποίηση;

Στόχος του Creative English at Home δεν είναι η προετοιμασία των μαθητών μας για να πάρουν ένα πτυχίο, αλλά να μπορέσουν να γίνουν ικανοί ομιλητές και να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες σε ένα διεθνές απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον όπου η αγγλική γλώσσα αποτελεί απαραίτητο μέσο επικοινωνίας.

Οι μαθητές μας καθώς εκτίθενται και επικοινωνούν διαρκώς με φυσικό και διαδραστικό τρόπο την γλώσσα είναι απολυτα ικανοί να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται στα επίπεδα B2 και C2 των διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας.

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις γίνεται σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την βιωματική προσέγγιση που ακολουθείται η επιτυχία είναι εγγυημένη για το σύνολο των μαθητών μας!

Αν πρόκειται να αναλάβουμε παιδιά ηλικιας 12 εως 14 ετών προκειμένου να τα προετοιμάσουμε αποκλειστικά για τις εξετάσεις πιστοποιησης που διενεργούνται κάθε χρονο από τους συνεργαζόμενους φορείς, τότε πρέπει να γνωρίζετε τα εξής

Το Creative English at Home προετοιμάζει μαθητές του γυμνασίου ή και λυκείου προκειμένου να δώσουν εξετάσεις που διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Michigan και συγκεκριμένα οι πιστοποιήσεις που εμείς δίνουμε στους μαθητές είναι για το Michigan ECCE and Michigan ECPE (Lower and Proficiency) αντίστοιχα.

Τα μαθήματα μπορουν να διεξαχθούν είτε στον χώρο σας (ατομικά ή σε μικρά γκρουπ 2 εως 4 ατόμων) ή και εξ’αποστάσεως πάλι ατομικά ή σε γκρουπ με υλικό που παρέχεται από εμας σε συνεργασία με επιλεγμένους εκδοτικούς οίκους.

Διάρκεια μαθήματων: Τόσο η προετοιμασία για τις εξετάσεις του ECCE όσο και του ECPE έχουν διάρκεια από 9 μήνες έως 1 έτος.

Για την πληρέστερη προετοιμασία των μαθητών συστήνεται η διδασκαλία να γίνεται τουλάχιστον 2-3 ώρες/εβδομάδα για το Lower και 3-4 ώρες/εβδομάδα για το Proficiency.

Τα συγκεκριμένα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε παιδιά του δημοτικού όσο και σε παιδιά γυμνασίου ή λυκείου που επιθυμούν να βοηθηθούν στην προφορική επικοινωνία. Η διδασκαλία γίνεται με μονόγλωσση προσέγγιση, βασισμένη στο επίπεδο γνώσεων των παιδιών με θεματολογία που άπτεται του ενδιαφέροντός τους, προάγοντας και ενισχύοντας την επικοινωνιακή τους δεξιότητα, μέσα από τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, παιχνιδιών ρόλων, κ.ά.

Όπου κι αν βρίσκεστε!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεξάγεται κυρίως online μέσω Zoom, τόσο ατομικά όσο και σε μικρές ομάδες 2-4 ατόμων, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος κι αν βρίσκεστε!

Μαθήματα επίσης μπορούν να γίνουν και κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο ή αν επιθυμείτε τρίμηνη διδασκαλία, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μας, καθορίζεται επέκταση του προγράμματος για ακόμη έναν μήνα τις ημερομηνίες που σας διευκολύνουν.

Ελάχιστη διάρκεια είναι οι 2 ώρες/εβδομάδα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα εσείς μπορείτε σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε διαθεσιμότητά μας.

Για πληροφορίες και έναρξη μαθημάτων όλο τον χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.
Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.