Αγγλικά στο σπίτι

Αγγλικά στο σπίτι με τη νέα καινοτόμα εκπαιδευτική μέθοδο του Creative English at home, για παιδιά και εφήβους.

Αγγλικά στο σπίτι για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Αγγλικά στο σπίτι με προγράμματα που διεξάγονται μόνο βιωματικά, μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων και διδακτικών μέσων, όπως τραγούδια, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μαγειρική, κηπουρική, παιχνίδι ρόλων, γυμναστική κ.ά., ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά 4-6 ετών ξεκινάει και η προετοιμασία για το σχολείο με απλές ασκήσεις προγραφής, γραφής και ανάγνωσης, καθώς και με βασικές αρχές αριθμητικής, πειράματα, κ.ά. Έτσι, η εκμάθηση αγγλικών γίνεται παιχνίδι!

Αγγλικά στο σπίτι για παιδιά του Δημοτικού σχολείου

Τα αγγλικά στο σπίτι φέρνουν το μέλλον της ξενόγλωσσης διδασκαλίας εδώ! Το Creative English Home School είναι το μοναδικό «κινητό» διδασκαλείο εκμάθησης αγγλικών στην Ελλάδα που λειτουργεί με επαναστατικές και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας!

Τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στο σπίτι, μέσα από πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που στοχεύουν στην ολόπλευρη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, το παιδί σας θα αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Αγγλικά στο σπίτι για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου

Στόχος του Creative English at Home δεν είναι η προετοιμασία των μαθητών μας για να πάρουν ένα πτυχίο, αλλά να μπορέσουν να γίνουν ικανοί ομιλητές και να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες σε ένα διεθνές απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον όπου η αγγλική γλώσσα αποτελεί απαραίτητο μέσο επικοινωνίας.

Οι μαθητές μας καθώς εκτίθενται και επικοινωνούν διαρκώς με φυσικό και διαδραστικό τρόπο την γλώσσα είναι απόλυτα ικανοί να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται στα επίπεδα B2 και C2 των διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας.

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις γίνεται σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την βιωματική προσέγγιση που ακολουθείται η επιτυχία είναι εγγυημένη για το σύνολο των μαθητών μας! Η διδασκαλία αγγλικών στο σπίτι γίνεται με πολλά προγράμματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για πληροφορίες και έναρξη μαθημάτων όλο τον χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.